Notícia

RAFFAELA ALHACH PASSA AL QUADRE GRAN DE L'ITF DE SANDELFJORD
22/07/2018

La jugadora mexinacana del Girona Tennis Pro, Raffaela Alhach ha passat al quadre gran de l'ITF de Sandelfjord (Noruega) després de derrotar a la jugadora local Beatrice Henriette Faureng per un contundent 6-1 i 6-0.

Alhach, que era la única jugadora del Girona Tennis Pro que seguia a la qualy no va donar en cap moment opció a la seva rival. La mexicana amb un joc sòlid i ordenat va mostrar-se molt concentrada en tot moment cosa que li va permetre passar, de manera clara, al quadre gran de la competició.

Emilie Elde, jugadora que entra en el quadre gran gràcies a un WC serà la seva rival, a primera ronda. Una nova jugadora local de 16 anys. El partit el disputaran dimarts.

El proper dilluns, la parella de mexicanes Raffa Alhach i Xime Kompalka entren en joc a la modalitat de dobles davant la parella Giorgie Jones (AUS) - Nikita Uberoi (USA). Blanca Puig, ho farà el proper dimarts juntament amb l'alemanya Ina Kaufinger contra la parella que entra en el quadre gràcies a una WC formada per la noruega Jenny Stray Spetalen i l'americana Katja Wiersholm.

IMG_9640.jpg
IMG_9730.jpg
IMG_9647.jpg
IMG_9664.jpg
DSC_Raffa_LaBisbal1.jpg
DSC_Raffa_LaBisbal2.jpg

« Tornar